marți, 9 martie 2010

Straluceste la orice varsta!


Mama mea are 50 de ani, dar arata ca de 30; prietena mea are 32 de ani si arata de 20. Ceea ce au ele in comun este faptul ca au grija de ele si se orienteaza spre a arata frumoase, nu mai tinere. De la ele am invatat cateva reguli:

Sa ai grija de pielea ta
Nu are importanta cati ani ai, trebuie sa acorzi atentie pielii tale zilnic. Iata cateva reguli pe care trebuie sa le respecti:
1. protejeaza-te de soare
2. curata pielea si dimineata si seara, fara exceptii
3. foloseste creme/lotiuni si tratamente adecvate tipului tau de piele

Hidratarea vine din interior
Am constatat ca oricate creme as folosi, din cele mai scumpe si mai laudate,secretul unui ten sanatos este... apa! In fiecare dimineata, inainte de a bea cafeaua beau mereu un pahar cu apa. Ca sa nu uitam si de cei minim 2 listri de apa zilnic (pe care, recunosc, nu prea apuc sa ii beau)...

Nu exagera cu machiajul
Indiferent ca ai 20, 30 sau 50 de ani, daca exagerezi cu machiajul rezultatul va fi opusul a ceea ce iti doresti. Ai in vedere 3 reguli:
1. foloseste un fond de ten potrivit tipului tau de piele (atat ca nuant, cat si ca textura)
2. nu uita de machiajul ochilor - rimel,anticearcan si un creion dermatograf
3. foloseste un ruj care ti se potriveste. Nu e obligatoriu sa mergi pe o nuanta de rosu pentru ca e posibil sa nu ti se potriveasca. Nu poti da gres cu un gloss in culori naturale.

Atitudinea
Nimic nu e mai frumos decat o femeie cu atitudine. Indrazneste sa fii tu! Simte-te bine in pielea ta si nu uita sa zambesti. Poarta culori care iti plac si te avantajeaza, care iti dau incredere in tine.

Si nu uita sa te bucuri de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu