Despre mine


Despre frumusetea femeii se vorbeste zilnic. Femeia este frumoasa oricum si secolul XXI ne permite sa o punem in valoare. Machiajul da un plus de incredere oricarei femei, ii pune in valoare trasaturile fine si frumoase sau poate corecta micile imperfectiuni.

Numele meu este Ana Waszkiewicz si sunt makeup artist. Job-ul meu are la baza dorinta de zi cu zi a femeii de a fi frumoasa. Consider ca toate femeile sunt frumoase si prin machiaj pot deveni radiante si de succes. Intalnesc oameni diferiti zi de zi, cu visuri diferite, asteptari diferite si perceptii diferite asupra frumusetii. Imi place sa privesc arta machiajului si din alte perspective si de aceea aleg sa ma formez continuu, sa caut inspiratie in lucrurile mici si sa fac totul cu multa pasiune.

Arta machiajului am deprins-o prin invatare si practica la numeroase cursuri in tara si in strainatate. Am avut ocazia sa invat machiajul de infrumusetare si fashion  de la profesori ai academiei franceze Make up For Ever, machiajul semipermanent de la tehnicieni ai scolii italiene BioTek, am invatat sa fiu creativa de la Malu Wilz, am deprins tehnicile rusesti sub indrumarea Renatei Abdullaeva si am aflat de la Taisiyia Vasilyeva cum a inventat tehnica creionului. Am avut onoarea sa invat si sa lucrez alaturi de makeup artisti romani care m-au sustinut si carora le multumesc : Anca Radulescu, Sorin Papa, Mirela Vescan, Alexandru Abagiu.
Invat continuu si ma implic cu drag in tot ce fac. Imi doresc ca intr-o zi sa am ocazia sa lucrez pe platourile de filmare si sa realizez machiajul de efecte speciale, mulaje si de ce nu, sa creez un personaj celebru.

Sunt membru al clubului Professional Make-up Romania, colaborez cu artisti, modele,fotografi si designeri pentru diferite proiecte si am lansat primul book de machiaj profesional BEFORE|AFTER in Iasi.

Lucrarile mele au fost publicate in presa si reviste de profil, ca Ziarul Evenimentul, Revista Glare Magazine, Les Professionnel Magazine, Make-up Magazine.

Din 2009 am dezvoltat un proiect de suflet, Make-up Touch. In 2012 am deschis Make-up Touch Academy, unde impreuna cu studentii mei, dezvoltam constant noi proiecte. O parte din ei sunt makeup artisti in echipa MAKE-UP TOUCH, au job-uri in domeniu sau lucreaza ca freelance.

Poti vedea rezultatele muncii mele pe acest site, iar daca ai o propunere de colaborare o astept cu interes pentru ca, dupa cum am mai spus, sustin mereu proiectele frumoase.

MY MAKE-UP TOUCH este blogul pe care am inceput sa scriu articole despre machiaj si frumusete.


Fotografii si mai multe informatii despre activitatea mea veti gasi pe pagina http://www.makeuptouch.ro/