luni, 15 noiembrie 2010

CONTOUR! Frumoasa cu price chip!

Doamnelor, domnisoarelor, fiti pregatite pentru o frumusete de seminar!

In perioada 19-21 noiembrie se va desfasura seminarul de make-up profesional ConTour: Frumoasa cu orice chip! al Ancai Radulescu. Dupa 10 ani de succes in industria frumusetii si mii de machiaje de care s-au bucurat vedete din Romania si din strainatate, make up artistul se intoarce acasa. Anca Radulescu, in parteneriat cu Parisax Professional, isi incepe la Piatra Neamt turneul national de seminarii despre arta si tehnica machiajului.
Pe parcursul celor 15 ore de seminar nemtean, cursantele vor invata care este utilitatea corecta a fiecarui instrument din trusa de machiaj, cum se aplica fardurile in functie de forma fetei si a ochilor si de ce tehnica e nevoie pentru crearea efectului de lumini si umbre. Seminarul se adreseaza deopotriva doamnelor care lucreaza in industria frumusetii, dar si celor care vor sa fie frumoase in orice ocazie.
La finalul celor trei zile de demonstratii, participantele la seminar vor sti cum se realizeaza un machiaj de zi, unul de seara, si cum trebuie sa arate o mireasa. Demonstratiile vor cuprinde si lectii despre machiajul pentru sedintele foto, pentru show-uri si scena!
Daca vrei sa-l seduci, sa-l aduci inapoi sau pur si simplu sa fii "Frumoasa cu orice chip", vino la ConTour!

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la tel. 0745382195 sau pe e-mail mymakeuptouch@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu