joi, 12 august 2010

BEFORE AFTER. by MY MAKE-UP TOUCH

Iata rezultatele unor sedinte de machiaj profesionale. 
Fotografii cu detaliile machiajului gasiti in sectiunea BEAUTY. 
Machiajele sunt realizate de Ana Waszkiewicz, din Iasi, make-up artist MY MAKE-UP TOUCH.

6 comentarii:

  1. daca nu ar fi fost atat de photoshopuite pozele poate mi-as putea da seama cum arata machiajele, eu chiar nu imi pot face o parere, pozele sunt prelucrate la greu sau sunt facute de la distanta si nu reflecta realitatea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram ca ti-ai exprimat opinia si apreciem parerea ta. De aceea te invitam la o sedinta BEFORE|AFTER sa te convingi cat de photoshopata va fi poza ta :) Stim ca diferentele sunt mari, tocmai de aceea se numeste machiaj profesional. Ne poti contacta la tel. 0745382195.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare... eu chiar cred in schimbarea asta before>>> after ...cu produse profesionale orice e posibil chiar mi-as dori si eu sa particip

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ai inteles nimic din ce am spus. Cine are ochi de specialist observa cu usurinta cum sunt facute pozele, cu ce lumina, cu ce efecte etc. Multumesc pentru invitatie dar nu voi veni din simplul motiv ca nu consider ca faci machiaj profesional, unele fete mi se par chiar uratite after. Poate diferentele sunt mari dar nu neaparat in bine. Sa nu mi-o iei in nume de rau, e doar o parere sincera.

    RăspundețiȘtergere
  5. la ultima tipa ar fi fost potrivit mai putin machiaj, are nuanta ochilor frumoasea asa ca nu avea sens atat machiaj, e prea mult, le imbatraneste pe toate. Machiajul ar trebui sa iti evidentieze frumusetea naturala nu sa iti ascunda trasaturile.
    bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere