joi, 3 februarie 2011

Îngrijirea pielii

Pentru că un machiaj arată mult mai bine pe o piele sănătoasă ai mai jos câteva sfaturi cu privire la îngrijirea ei.

După masă:
La această oră a zilei nivelul de contaminare din oraş este foarte ridicat, drept urmare acesta îţi murdăreşte şi provoacă îmbătrânirea pielii; protejeaz-o împotriva poluării aplicând creme ce conţin vitaminele A, C şi E.

După amiază:
Este momentul indicat pentru practicarea unui sport. Astfel pielea va căpăta elasticitate, iar straturile ei cele mai adânci se vor reafirma, ceea ce diminuează efectul flasc al tenului. Apoi, este bine să bei un suc din fructe proaspete (o sursă excelentă de anti-radicali liberi care protejează pielea împotriva îmbătrânirii).

Înainte de cină:
Acum este momentul demachierii pentru a îndepărta impurităţile: aplică o cremă sau un lapte demachiant, iar apoi loţiune tonică pentru închiderea porilor şi o senzaţie de prospeţime.

Înainte de culcare:
Profită de ultimele momente ale zilei pentru a face o baie relaxantă; apa caldă stimulează circulaţia, relaxează şi îmbunătăţeşte starea generală a pielii. Apoi aplică o cremă nutritivă. Şi ţine minte că în timpul somnului pielea se regenerează, de aceea este indicat un somn de aproximativ opt ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu