luni, 24 ianuarie 2011

Machiajul de seara VS Machiajul de mireasa

Care este diferenta intre machiajul de seara si machiajul de mireasa?
Pana la urma nu e tot machiaj? Nu tot fond de ten, farduri, gene false , ruj sau gloss? Care este secretul?

Ei bine diferenta este…. enorma!

Machiajul de seara are in vedere , aspecte ale fizionomiei, lumina, evenimentul, tinuta.
In machiajul de seara se lucreaza cu lumini si umbre pentru a pune cat mai bine in valoare trasaturile. Tonurile machiajului de seara sunt puternice si desigur vorbim si de cromatologie – cream contraste pentru a scoate in evidenta aspectul important al fizionomiei.
Machiajul vazut in lumina artificiala (machiajul de seara) difera in functie de lumina: bec incandescent / lumina fluorescenta/ halogen / lumina lumanarilor. Abia mai apoi vorbim de tinuta, coafura, accesorii.
Timpul de realizare pentru un machiaj de seara variaza in functie de complexitatea lui de la 60 la 90 de minute.Machiajul de mireasa este un machiaj special si in primul si in primul rand trebuie sa va reprezinte! Personal consider ca in cea mai importanta zi din viata dumneavoastra trebuie sa va simtiti ca extraordinar. O discutie cu make-up artistul este esentiala inainte de toate, ca sa nu mai spun de machiajul de proba!

Sunteti o mireasa clasica? Romantica? Nonconformista? Ce stil va reprezinta?
Ce culoare are rochia? Dar accesoriile? Ce coafura veti alege?

Dupa ce am stabilit aceste lucruri va invit sa schitam machiajul impreuna.
Toate aceste aspecte au o importanta deosebita pentru a crea imaginea dumneavoastra.
Machiajul de mireasa solicita o atentie sporita pentru ca el trebuie sa fie perfect! Jocul de lumini si umbre este nelipsit, insa trebuie realizat cu multa acuratete, astfel incat sa nu se vada. Este pana la un moment dat un machiaj de fotografie, mergand spre machiaj de zi, in contraste.
Fondul de ten trebuie sa fie identic cu nuanta pielii si se prelungeste pe decolteu. Fardul de obraz trebuie sa confere naturalete si prospetime, aplicarea genelor false este optionala, dar efectul este de neinlocuit.
Nu vorbesc despre culori pentru ca posibilitatea este infinita si variaza de la persoana la persoana. In schimb ceea ce e important, machiajul trebuie sa reziste! Folosirea produselor profesionale adecvate texturii pielii dumneavoastra sporesc rezistenta machiajului pana la 24 de ore, astfel ca dimineata veti arata de parca abia v-ati aranjat.
Timpul de realizare pentru un machiaj de mireasa variaza intre 90 si 120 de minute.
Iata de ce nu va recomand ca proba pentru machiajul de mireasa un machiaj de seara.
Tehnicile, produsele, tonurile sunt diferite, asa cum am mentionat.

Un ultim sfat: realizati mai intai coafura si mai apoi machiajul, pentru ca altfel riscati sa apara zone patate pe suprafata pielii.

In speranta ca v-am putut fi de ajutor cu aceste informatii,

Ana Waszkiewicz

Un comentariu:

  1. Very pretty pictures!

    Enter my follower giveaway!
    http://www.comewhinewithme.com/2011/01/follower-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere