sâmbătă, 3 martie 2012

Red Carpet Make-up. Ce machiaj au purtat celebrităţile la decernarea Oscar 2012?

Odată ce discuţiile despre ţinutele vedetelor se mai liniştesc, e rost să analizăm şi machiajul purtat  de către celebrităţile noastre preferate în noaptea decernării statuietelor Oscar, în 2012.
Elegant, clasic şi radiant, machiajul specific pentru Covorul Roşu este realizat după o reţeta simplă, dar eficientă. Chiar dacă celebrităţile au mizat în proporţie de 90% pe aceleaşi principii bine stabilite, avem totuşi multe de învăţat urmărind stilul acestora.
De la nuanţele folosite pentru buze,blush şi ochi şi până la aplicarea corespunzătoare trăsăturilor, te invit în universul machiajului la Oscar, pentru a descoperi împreună ce merită încercat din look-ul vedetelor:

Machiaj a la Jennifer Lopez

Atât coafura, cât şi machiajul purtat de către Jennifer Lopez în noaptea decernării statuietelor Oscar sunt inspirate din moda anilor 1960. Stilistul Lorenzo Martin a creat un coc înalt voluminos, pe care makeup artistul Mary Phillips l-a asortat unui ten bronzat şi un eyeliner intens.

Machiaj a la Michelle Williams

Rochia corai a frumoasei Michelle Williams trebuia asortată cu un ruj din aceeaşi familie de culori, însă decizia makeup artistului Angelina Levin de a combina două nuanţe de ruj Chanel – Paradis (roz) şi Destinee (corai) a fost printre cele mai aplaudate de pe covorul roşu.

Machiaj a la Stacy Keibler

Stacy Keibler poate nu a avut atât de mare succes datorat rochiei alese, însă machiajul acesteia a fost ca la carte. Si-a dorit ceva modern şi totodată clasic, iar machiajul fumuriu cu accente metalice a funcţionat perfect alături de rujul nude.

Machiaj a la Jessica Chastain

Pentru a obţine acest look vibrant, makeup artistul starului din “The Help” a mers principiile oricărui machiaj fresh – o baza “bare face” şi un blush perfect asortat nuanţei calde a părului. Pentru ochi, s-au folosit farduri aurii şi arămii şi un eyeliner trasat pentru a se potrivi trăsăturilor ei.

Machiaj a la Emma Stone

Forma ochilor Emmei Stone cere parcă un machiaj cat eye. Makeup artistul Rachel Goodwin care a lucrat cu actriţa a decis să completeze efectul rochiei fuchsia printr-un fard roz pal şi o nuanţe de buze ispititoare.

Machiaj a la Penelope Cruz

De la rochia diafană şi până la coafura de inspiraţie retro (bob fals), look-ul actriţei Penelope Cruz era glamour hollywoodian la propriu. Frumuseţea angelică a stilului trebuia asortată cu un smoky eye intens, în nuate aurii, pentru a ne reaminti că nu o privim pe Jacqueline Kennedy.

Machiaj a la Rose Byrne

Rochia cu paiete semnată Vivienne Westwood făcea în sine o declaraţie de stil, aşadar makeup artisul actritei Rose Byrne a optat pentru un smokey eye discret cu accente metalice.

Machiaj a la Milla Jovovich

Pentru prima dată pe covorul roşu de la premiile Oscar, Milla Jovovich a intrat în atmosfera foarte uşor. Machiajul elegant – smokey eyes şi ruj roşu mat – sublinia frumuseţea atipică a starului Resident Evil.

Machiaj a la Rooney Mara

Rooney Mara ne-a încântat din nou printr-un machiaj fără cusur, care îi evidenţia atât rochia, cât şi trăsăturile. Simplitatea machiajului ochilor şi buzele roşii au realizat un contrast superb cu albul rochiei.
 

Sursa:  intrefete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu