miercuri, 20 martie 2013

Tendinte machiaj 2013Designerii au propus in acest an  o varietate mare de look-uri, insa toate au in comun un lucru: culoarea vibranta (oranj, albastru electric,verde smarald,violet,fuchsia).
Verdele este culoarea inceputului si a sperantei. Cum altfel sa incepem un nou an?
Machiajul ochilor poate fi  intens, vibrant prin culori vii cat si prin diverse accesorii cum ar fi strasurile,eyeliner si gene false. Tenul este impecabil. Avand in vedere cromatica larga pusa la dspozitie in acest an, machiajul ochilor permite punerea in evidenta a diferitelor personalitati. Fie ca e vorba de folosirea unor nuante metalice, sau culori intense, fie aplicarea de strasuri pentru un look glam sau atitudinea rock prin folosirea unui eyeliner scurs, poti alege machiajul care sa te reprezinte. 
Pe de alta parte catwalk-ul aduce pentru anul 2013 machiajul natural. Pentru acest tip de machiaj, se creaza efectul de ten impecabil, natural, inteligent conturat si iluminat. Discretie este cuvantul machiajului natural. Ochii sunt discret conturati, blush-ul ramane intr-un plan secund fiind folosit doar pentru a structura fata in tonuri calde. In ce priveste buzele, nuantele nude sunt cele care predomina. Naturaletea este o arta complexa ce se obtine prin imbinarea corecta a iluminatarelor, culorilor calde, nude, corectoarelor, toate folosite pentru a sculpta natural fata si a-i oferi prospetime.
Totusi pentru anul 2013 tendintele in ce priveste nuantele de ruj, in voga vor fi corai fuchsia sau rosu care obligatoriu trebuie sa fie mate!
Avand in vedere diversitatea ce se remarca in acest an in materie de machiaj, una din reguli este aceea de a accentua o singura trasatura a chipului(buze, ochi, pometi sau tenul impecabil).
            Anul 2013 se caracterizeaza prin diversitate, naturalete, trasaturi accentuate, nuante vii si multa creativitate. Pe tine ce machiaj te caracterizeaza?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu