joi, 28 martie 2013

Cosmoprof 2013, Bologna Italy
  


  Luna Martie a adunat la Bologna producatorii si distribuitorii produselor de frumusete. Cu cele mai luxoase game de ingrijire si cele mai inovatoare tehnici Cosmoprof ne-a surprins si in acest an.
In materie de make-up am gasit mai multe branduri decat anul trecut si am avut placerea sa discut cu make-up artisti din Spania, Italia si Franta, cu care am facut schimb de carti de vizita si ne-am promis  sa “keep in touch”.
    M-am oprit ca in fiecare an la standul Make-up For Ever ce ne-a oferit demonstratii live de body painting. Un show de exceptie l-a facut in acest an KRYOLAN, alegand un model masculin foarte inalt(oare din cauza platformelor pe care le avea in picioare?)
Cea mai importanta informatie am gasit-o la BIOTEK unde am participat la sesiunile MASTERCLASS in machiajul semipermanent si cel mai important a fost “Hands on”! Tehnica sprancenelor 3D, efectul de gloss pe buze si linia de tus ce adauga volum genelor sunt tematici ce au fost prezentate de tehnicienii BIOTEK.   
 Ca in fiecare an experienta Cosmoprof a fost una pe masura asteptarilor, am intalnit oameni din domeniu, din diferite tari cu diferite tehnici, schimbul de informatie fiind un plus al prezentei mele la Cosmoprof.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu