vineri, 20 mai 2016

Machiajul pentru bal

Absolvirea...Rochia perfecta, coafura si machiajul de diva la purtator ! 
Balurile de absolvire au devenit adevarate catwalk-uri. Astazi exista enorm de multe surse de informare, traim in lumea imaginii create, dorim sa fim unice si speciale prin felul in care aratam si ne simtitm.  Si asa e bine sa fie :) 

Cautam rochia perfecta mult timp, alocam cea mai mare parte a bugetului pe asta si eventual pe o pereche de stiletto noi. Insa asta  nu e suficient. Podiumurile de moda promoveaza atitudine si incredere in sine. Toate modelele par atat de perfecte si fericite. Secretul lor ? Feminitatea radianta!  Un look finisat pune in valoare feminitatea si, evident rochia. Asadar, daca vrei sa fii ca pe catwalk  nu uita de hairstylist si de makeup artist! 
 
Din punctul meu de vedere un machiaj poate schimba intreaga tinuta (poate sunt eu subiectiva, insa aud tot mai des asta de la cliente). Si cu cat rochia e mai simpla cu atat e mai bine complimentata de un machiaj puternic. Asadar bugeteaza machiajul, e cel care te pune in valoare ! 

Machiajul pentru balul de absolvire este un subiect in trend. Inspiratie de look-uri gasesti peste tot pe youtube, pe pinterest, facebook etc. In opinia mea e bine sa alegi 3-4 look-uri care iti plac si te reprezinta si sa le arati specialistului cu care urmeaza sa colaborezi. Nu te focusa pe un singur look, e posibil sa nu se poata realiza pe fizionomia ta. Machiajele postate de bloggerite sunt realizate intr-o lumina puternica , de aproape si eventual putin photoshopate. In plus nu prea arata un look intreg (cap si decolteu) ci un ochi sau un cadru strans doar pe fata, pozat cu blitz. E bine sa ai in vedere asta.

Alege un makeup artist al carui portofoliu (vezi lucrarile sale reale) este public si care este pe gustul tau. Contacteaza din timp si stabileste o programare. 

Este de preferat ca machiajul sa se realizeze dupa coafura  pentru ca urmele de fixativ pot influenta rezistenta si aspectul machiajului pe ten.

Mai jos este o un machiaj de seara, cu aplicatie de glitter , accesorizat de bucle lejere sau coada de cal si o rochie lunga, simpla. 

Desigur, daca optezi pentru o rochie spectaculoasa accentul va fi pe tenul perfect si machiaj nude sau red carpet. Adica accente pentru a evidentia feminitatea si atitudinea ta.

Am scris acest articol cu gandul la balul meu de absolvire cand am tinut cont de personalitatea mea si de trendurile de atunci si am mers pe un look spanish white, cu coafura si machiaj in aceasta tema. O seara perfecta, de neuitat, cu amintiri de pus in rama, asa va doresc si voua!

Pupici cu sclipici!
Ana W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu