joi, 19 mai 2016

Cu sau fara pudra?

Ma bucur sa vad cum femeile incep sa constate cat de frumoase sunt si ce usor e sa fie ele cu adevarat, fara masca.

Vremurile cand pudra era o modalitate de a-ti colora fata (aceasta moda a aparut in perioada renascentista)  au apus si ne bucuram tot mai mult de natural.

In machiajul profesional pudra are rol de fixare, de uniformizare ca textura.  Nu incarca si nu se vede (cel putin daca vorbim de un machiaj de beauty). Se poarta mult tenul natural, cu un usor luciu, ca si cum ar fi un portelan fin.

Pudra in exces incarca, usuca si creeaza efect de masca. Daca nu faci o sedinta foto nu ai de ce sa experimentezi pudrarea excesiva.

Daca ai un ten uscat te poti lipsi de pudra sau alege o pudra minerala. Aceasta nu va usca pielea si nu va crea riduri inestice.

Tenul gras se bucura inca de talcul din pudra daca nu are la indemana produse pe baza de silicon.  Pudra absoarbe excesul de sebum si matifiaza. Evita pudra HD daca tenul tau este acneic (se va vedea inestetic darorita acumularilor de produs).

Tenul mixt se poate bucura cel mai mult pentru ca noile tehnici propun pudrarea zonelor care lucesc, cu ajutorul unei pensule din par natural, de marime medie.

Atunci cand vine vorba de pudra less is more, aplica doar acolo unde luceste , pudreaza nasul ca o pisicuta si iesi in lume cu feminitate.

Pupici cu sclipici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu