luni, 1 iulie 2013

Machiajul LUI!




Pozele si filmuletele de la nunta ta sunt marturii vii ale celor mai frumoase clipe petrecute alaturi de jumatatea ta si de cei dragi tie. Da, tu radiezi de fericire si frumusete, rochia, parul, machiajul, florile toate sunt parca intr-o armonie perfecta. Te simti cea mai speciala. Ti-ai planificat din timp ziua nuntii tale dar oare n-ai uitat sa-ti programezi viitorul sot pentru machiaj? Da ai vazut bine! In ziua nuntii nu doar mireasa isi doreste sa arate impecabil dar si mirele. Pe langa un costum bine ales, accesorii asortate, o tunsoare impecabila si o manichiura perfecta , mirele poate opta si pentru machiaj in ziua nuntii. Desi machiajul este considerat in prezent a fi in general apanajul femeilor, nu vad de ce nu ar beneficia de avantajele infrumusetarii pe aceasta cale si barbatii.

Nu te speria nu vom folosi farduri, sclipici sau ruj dar cu siguranta putem acoperi cearcanele din cauza emotiilor ce l-au macinat pana in ziua nuntii, putem acoperi micile imperfectiuni, ne putem asigura ca sprancenele sunt uniforme, ca in poze va avea un look fresh, natural.

Cum obtinem asta? Prin cativa pasi simpli. Dupa aplicarea unei baze de machiaj potrivite tenului, se face machiaj corector pentru eventualele probleme, se acopera cearcanele , se retuseaza sprancenele-aici trebuie tinut cont de faptul ca unul dintre atributele barbatiei sunt sprancenele mai stufoase, deci chiar nu este cazul a fi pensate “cu colt”, arcuite excesiv. Un strat fin de fond de ten pentru a egaliza corectoarele initiale si un strat si mai fin de pudra translucenta pentru fixare, vor fi suficiente pentru a capata un aspect ingrijit.



Si gata, mirele este gata de poze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu