vineri, 15 noiembrie 2013

No makeup look

Frumusetea si naturaletea ta sunt adesea puse in evidenta cand esti mai putin machiata, machiajul minimalist adaugand doar un strop de stralucire. Un machiaj sumar aduce cu sine evidente avantaje: mai putini bani destinati achizitiei de produse cosmetice, o piele mai sanatoasa si mai putin timp alocat machiajului.
Machiajul „no make-up" e intotdeauna in voga, indiferent daca mergi la servici, la o intalnire cu fetele sau la cumparaturi. Citeste in continuare care sunt pasii pentru un machiaj subtil, dar eficient:
Pasul 1. Iubeste-ti pielea, avand mare grija de ea. Pielea curata si sanatoasa iti va da incredere in tine, reducand totodata nevoia de a folosi o cantitate prea mare de fond de ten ori anticearcan. Din reviste ori pe internet pot citi despre ingrijirea pielii, pentru a-ti forma o rutina care sa includa curatare zilnica, exfoliere de doua ori pe saptamana, hidratare in fiecare zi si masti de infrumusetare saptamanale. Evita produsele agresive cu pielea, mergand pe variante cat mai naturale, pentru a preveni uscarea sau iritarea tenului.
Inainte de aplicarea oricarui machiaj, foloseste o crema hidratanta.
Pasul 2. Anticearcan. Foloseste-l pentru a acoperi zonele cu imperfectiuni si a camufla cearcanele. Iti recomandam sa folosesti anticearcanul doar unde este nevoie, nu pe toata fata. Cheia este sa fie in ton cu nuanta pielii tale. Daca nu este, afla aici cum poti remedia situatia.
Pasul 3. Obrajii. Daca ai obrajii imbujorati in mod natural, poti sari peste acest pas. Altfel, adauga-le culoare folosind fard de obraz. In egala masura poti merge pe varianta de crema, aplicand-o cu degetele.
Pasul 4. Mascara. Curbandu-ti genele, vei avea un aer proaspat si tineresc. Un strat, maxim doua de mascara. Iti va face ochii sa para mai mari si mai luminosi, alungind si dand volum genelor. Multe fete spun ca mascara este cel mai important si de efect produs din geanta lor, pe buna dreptate. Cum se aplica corect mascara ? Gasesti aici.
Pasul 5. Rujul. De preferat cu nuanta mai inchis decat buzele tale. Merge la fel de bine si glossul. Este extrem de important sa iti mentii buzele hidratate, aplicand seara la culcare un balsam de buze, pentru a evita uscarea sau craparea lor, mai ales in sezonul rece.
Machiajul „no make-up" creeaza terenul perfect pentru scoaterea in evidenta a accesoriilor, cum sunt cerceii mai deosebiti, ochelarii cu rame colorate ori groase sau pentru a avea unghiile date cu oja intens colorata.
Gata. Ai vazut ? Acesta este machiajul „no make-up".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu