joi, 7 octombrie 2010

Make-up - Autumn Trend

Culori puternice, texturi impetuoase de farduri, combinatii de nuante insolite si rujuri cu personalitate, acestea sunt cuvintele cheie care descriu trendul de machiaj pentru sezonul toamna/iarna 2011. In trusa de farduri, violetul a preluat suprematia, fucsia este noul rosu in timp ce genele false sunt atractia machiajului de seara.

Policromia

Dupa indelungata domnie a machiajului intr-o singura culoare, make-up artistii si-au dat frau liber fanteziilor cromatice. Se poarta machiajul in doua sau chiar trei tonuri.
Cu cat combinatiile de culori sunt mai neasteptate cu atat mai bine. Cele mai apreciate sunt combinatiile complementare de culori: albastru/portocaliu, violet/ fucsia, roz, verde smarald.
Spre deosebire de machiajul halou, in 2011, liniile de demarcatie intre culorile de farduri folosite se vad foarte clar.

Violet passion
In sezonul toamna/ iarna 2011, violetul este nuanta preferata a make-up artistilor. Fardurile violet vin ca o alternativa revigoranta la nuantele intense de albastru care au fost hiturile verii.
Se poarta de la tonurile pastelate de lila, la nuantele intense de mov si violet, pana la tonurile sofisticate de burgundy.
O culoare atragatoare, violetul avantajeaza in mod deosebit ochii verzi si albastrii, dar si pe cei caprui.

Rosu vs. Roz
Chiar si dupa o indelunga perioada de suprematie, gloria rujului rosu este departe de a fi apus. In lumina reflectoarelor si-a facut aparitia o noua culoare: rozul intens.
Dive precum Rihanna si Beyonce prefera tonuri aprinse de fucsia. Explicatia: indrazneata culoare contrasteaza in mod placut cu pielea aramie. Prin urmare, brunetele cu tenul masliniu trebuie sa-si updateze trusa de machiaj cu un nebunatic ruj fucsia. Mai conservatoare din fire, "rasfatatele" Americii, Katie Perry si Vanessa Hudgens s-au orientat catre tonurile mai potolite de roz, preferand uneori chiar un gloss pastelat.

Gene XXL
Genele false raman si in acest sezon un must have al trusei de machiaj. Acest artificiu ultra feminin s-a perindat din stralucitoarea lume a showbizului, in viata obisnuita.
Genele false pot transforma un machiaj natural, de zi, intr-unul seducator, de seara. Daca vrei sa iti "imbogatesti" genele naturale, iar machiajul sa ramana totusi natural, poti opta pentru gene false individuale care se aplica printre cele naturale.
Pentru machiajul sofisticat de seara ai nevoie de gene tip banda, sau, de ce nu, gene false fantezie decorate cu paiete, pene, sclipici si glitere. Vei fi regina petrecerii. Ai nevoie de o pereche de gene din par natural, un adeziv de calitate si putin curaj.

Nu trebuie sa astepti sa vina primavara pentru a face curatenie in trusa de machiaj. Afla cat timp poti pastra fiecare produs cosmetic in parte si protejeaza-ti sanatatea, aruncand orice este depasit.



Sursa: Intrefete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu