joi, 7 octombrie 2010

  
Marile tendinţe în make-up pentru sezonul viitor sunt evidenţierea ochilor şi a buzelor - întotdeauna accentuând doar una din cele două - sprâncenele conturate şi culoarea albastră pentru fard, inclusiv pentru buze (pentru cele care îndrăznesc). De asemenea, o altă tendinţă va fi accentuarea tonului bronzat al pielii. Stilul Rocker cu ochii definiţi, conturaţi cu negru, şi fard de culoare închisă va fi şi el în vogă. În general look-urile destul de încărcate şi exagerate au fost văzute ca şi tendinţă la defilările marilor mărci europene, dar trebuie să ţii cont şi de faptul că trebuie să adaptezi moda stilului tău.

Buzele vor fi accentuate prin culorile tari, precum portocaliu, roz, albastru, verde.

Deoarece, în general, ochii sunt cei care ies cel mai mult în evidenţă, trebuie să le oferi atenţia de care au nevoie. Pregăteşte-te pentru sezonul viitor şi grăbeşte-te să îţi intensifici privirea cu viitoarele tendinţele pentru machiajul de ochi.

Gene extralargi (XL): Genele lungi şi cu volum rămân la modă pentru tendinţele 2011. Un machiaj estompat şi un rimel bun pentru gene te vor ajuta să adopţi look-ul perfect.

Culori şi iar culori: Fardurile în culori tari vor fi marea tendinţă. Fă uz şi abuz de culori atunci când te fardezi. Se va insista pe albastru, roz, verde. În vogă va fi şi aplicarea asimetrică a fardului. De asemenea se impune contrastul de tonuri luminoase şi închise.

Privire metalică: Vei putea aborda stilul Rocker şi privirea de pisică dacă aplici un eyeliner şi finalizezi cu un fard de culoare metalică.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu