vineri, 24 mai 2013

Cum să fii frumoasă în fiecare zi!



Frumuseţea ta este unică, precum visurile tale. Atunci când arăţi bine, te simţi bine. Iar atunci când te simţi bine, eşti mult mai aproape de îndeplinirea visurilor. Munca mea în calitate de make-up artist  începe de la visurile tale. Ele reprezintă inspiraţia mea.
Cum reușești să  arăți bine și să te simți frumoasă?
Simplu, prin câțiva pași :îngrijire constantă a pielii, protecție solară, produse calitative, informații corecte și de ce nu, tendințe. Îngrijirea constantă a pielii constă în demachiere, tonifiere și hidratare și odată pe săptămână exfoliere și hidratare intensă.
Ce trebuie să știi despre machiaj!
Machiajul profesional pune în valoare trăsăturile.
Machiajul reflectă personalitatea ta .
Machiajul se adaptează în funcție de : vârstă, momentul zilei, ținută, astfel încât să creezi un look întreg .
Nu uitați când vă machiați să țineți cont de tipul de lumină în care veți sta(fie natural fie artificială). Machiajul văzut în lumină naturală trebuie să fie natural, transparent cu texture mate, culori pastelate sau neutre și să folosiți o cantitate foarte mică de produs. Machiajul văzut în lumină artificial trebuie să fie natural sau cu acoperire medie, texture mate, irizante sau sidefate, culorile pe care le folosiți trebuie să fie de o intensitate medie sau mare. 
Și tu poți fi frumoasă în fiecare zi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu