luni, 13 mai 2013

Un machiaj ce il poti realiza dimineata in 10 minute!



Multe dintre noi nu ne machiem spunand ca ne ia prea mult timp, nu stim ce sa folosim, cum sa aplicam, cat sa aplicam. Timpul ne preseaza de cele mai multe ori iar nesiguranta reusitei unui machiaj la ora 8 dimineata care sa reziste intreaga zi si sa reflecte si personalitatea noastra ne descurajeaza de cele mai multe ori. Bineinteles poti fi naturala, dar si pentru asta este nevoie de machiaj.
Poti obtine un look natural si fresh prin cateva trucuri ce nu iau mai mult de 10 minute si care iti vor da si mai multa incredere in tine. Iata cativa pasi simpli:
Fondul de ten. Exista multe opinii pro si contra folosirii fondului de ten. In calitate de make-up artist recomand folosirea fondului de ten, nu numai pentru a creea un look fresh si a ascunde micile imperfectiuni ci si pentru ca el creeaza o bariera intre pielea ta si praful de afara.  Inainte de aplicarea fondului de ten ai grija sa hidratezi si sa tonifici fata. Sa nu uitam si de decolteu si gat, este foarte important sa alegi o nuanta de fond de ten cat mai aproape de culoarea tenului tau pentru a crea un look natural. Daca ai un ten cu probleme atunci iti recomand sa folosesti un corector inainte de aplicarea fondului de ten. Pana acum sa spunem ca am alocat 5 minute acestui procedeu(curatare, hidratare, corectare, aplicare fond de ten).
Farduri. Daca esti o fire mai indrazneata cu siguranta vei gasi timp dimineata pentru a aplica putina culoarea , daca nu, poti sari peste acest pas si poti castiga si ceva timp in plus. Ai grija la alegerea culorilor in ceea ce priveste fardul de pleoape. Recomand culori calde, care sa puna discret in evidenta   ochiul.
Blush-ul. Blush-ul creeaza un look fresh. Ca si un truc, iti recomand sa aplici blush-ul in lumina naturala pentru a crea acel aspect natural, iar culoarea sa la fel trebuie sa fie una calda, piersica eventual.
Mascara. La un machiaj de zi nu trebuie sa aplici foarte multa mascara. Nu trebuie sa incarci genele.
Rujul. In ceea ce priveste alegerea rujului, fie il poti inlocui cu un gloss sau poti alege nuante mate in functie de personalitatea ta.
Si daca iti mai raman cateva secunde, recomand si perierea sprancenelor pentru a creea un aspect ingrjit.
Si machiajul este gata in 10 minute. Nu uita tot ce ai nevoie este de un corector, fond de ten, rimel, blush si un ruj. Sa ai o zi cu multe zambete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu