miercuri, 26 mai 2010

Despre machiajul profesional

Orice trasatura de pe chipul tau are ceva de spus si de aceea trebuie sa o pui in valoare. Aici intervine machiajul profesional. Oricate articole de beauty si make-up ai citi, mana unui specialist va face diferenta.
  Machiajul se adapteaza in functie de trasaturile chipului cu care lucrezi. Nu exista un chip urat, ci doar un chip care nu este pus in valoare.


In functie de forma fetei, textura pielii, imbracaminte, stil vestimentar, tunsoare sau accesorii, machiajul vine sa puna in valoare toate aceste aspecte, fie e un machiaj de zi, de seara sau un machiaj de mireasa. Un cuvant important il are de spus caracterul, personalitatea ta. Daca esti o persoana modesta, simpla cu siguranta nu vei dori un machiaj strident, cu care sa iesi in evidenta, ci poate vei dori un machiaj care sa te puna in valoare. Daca, din contra, esti genul de persoana care vrea mereu sa iasa in evidenta cu ceva, vei iubi machiajele extravagante, smokey eyes sau genele false. Totul depnde de personalitatea ta. 


Un machiaj profesional include pensat/stilizat sprancene, modelarea fetei (atunci cand este necesar), machiajul propriu-zis (scoaterea in evidenta a ochilor, conturarea sprancenelor si a pometilor, ajustarea unui ruj adecvat machiajului, aplicarea genelor false individuale sau banda (dupa caz).
Machiajul realizat cu produse profesionale rezista pana la demachiere (bineinteles daca aceasta se efectueaza pana la 12 ore dupa executarea machiajului, respectiv chiar si pana la 24 de ore in cazul mireselor).


Despre produsele profesionale pot spune ca nici cea mai luxoasa gama de produse cosmetice nu le poate inlocui. Lucrez si cu game de lux insa pot spune ca intre un fond de ten de la Lancome si unul de la MAC diferenta este enorma. Nu ma refer aici la textura si consistenta, ci la rezistenta. Asta nu inseamna ca pentru machiajul meu zilnic folosesc MAC. Recurg la un fond de ten natual de la Clinique. Produsele profesionale le folosesc doar pentru machiajele care cer rezistenta.


In BOOK gasesti rezultatul acestor sesiuni de make-up profesional. Iar daca vrei sa afli cum te poti pune mai bine in valoare te invitam la un curs de automachiaj.
Rezultatul final al unui machiaj profesional este reflectia lui si cel mai bun raspuns ti-l poate da o sesiune Before&After.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu