joi, 13 mai 2010

Machiaj de primavara


Incep prin a-ti spune ca pentru un machiaj de zi ai nevoie doar de cateva produse. Geanta ta de cosmetice nu trebuie sa contina o multitudine de farduri de diferite culori sau multe rujuri. Aminteste-ti ca ideea machiajului este sa iti sublinieze trasaturile tale naturale si nu sa iti colorezi cat mai mult fata.Iata e iti propun pentru un machiaj de zi, natural:

Fond de ten - alege un fond de ten potrivit tipului tau de piele, in nuanta cea mai apropiata de culoarea ta naturala. Aplica un strat subtire si uniformizeaza. Inceara Nude de la Dior.

Blush - incearca un fard de obraz crema: are un aspect natural si se aplica foarte usor. Incearca blush-ul de la Bobbi Brown

Fard - alegerea cea mai potrivita ar fi un fard mat, in culori pastel (un roz pal, corai sau amandoua. Iti recomand fardurile de la MAC.

Creion negru sau maro - aplica o linie fina la baza genelor, sau - o tehnica mai noua - aplica-l printre gene pentru a parea mai dese. Imi place Amber de la Chanel.

Pudra iluminatoare - recomand pudra minerala de la L'oreal Accord Parfait pe care o vei aplica intr-un strat foarte subtire.

Rimel - alege un rimel de foarte buna calitate, care sa iti puna in valoare genele. Recent am descoperit Colosal Volume de la Maybelline

Lip gloss - mergi pe un produs hidratant, intr-o nuanta care ti se potriveste. Imi place glossul 3D Max Effect de la Boujours.

Acum uita-te in oglinda, zambeste si incepe o zi minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu