luni, 18 octombrie 2010

Machiajul Marylin Monroe

„Less is more” este unul din principiile de baza in make-up. Unul din stilurile de make-up preferate de clienta noastra, Alina Nicodim este stilul retro care, din punctul nostru de vedere, i se potriveste ca o manusa. 

Machiajul Marilyn Monroe necesita in primul rand un ten de portelan, impecabil. Daca ai un ten cu probleme, apleaza la un fond de ten compact.
Un eye-liner negru si un ruj rosu, te pot metamorfoza cat ai clipi intr-o diva. Daca adori tinutele clasice, taioarele Chanel, iar perlele sunt accesoriile tale preferate trebuie sa oferi o demonstratie de stil. Machiajul Marilyn Monroe, ti se va potrivi ca o manusa.


Machiajul pleoapelor

Foloseste farduri mare, in culori neutre.Ai nevoie doar de putina experienta in aplicarea eye-linerului. Pentru o rezistenta mai mare aplica ca baza de machiaj, un fard de pleoape cu o textura cremoasa. Acopera apoi toata pleoapa mobila cu un fard alb.Poti sa obtii un efect dramatic accentuand pliul pleoapei cu un fard roz sau crem, nu foarte inchis la culoare. Traseaza o linie perfecta cu eye-linerul. O poti ingrosa treptat, pana obtii o simetrie si esti multumita de rezultat.Un truc care face mult mai usoara aplicarea eye-linerului este sa te uiti in jos. Astfel, pleoapele vor fi perfect intinse.
Finalizeaza machiajul pleoapelor cu un rimel de volum. Va uni genele la baza facandu-se sa para si mai dese. Aplicarea rimelului completeaza efectul obtinut cu eye-linerul.
Pentru un efect mai intens poti apela la genele false pe care le aplici cu ajutorul pensetei si le lipesti cu un adeziv special.


Buzele
Buzele rosii "the touch" in machiajul Marylin Monroe. Ca si in machiajul pleoapelor, ai nevoie de un moment de concentrare si cat mai multa precizie.Corecteaza eventualele asimetrii ale buzelor, cu un creion contur de buze rosu. Aplica rujul, nu direct cu batonul ci cu pensula, in straturi.
Daca ai gasit nuanta potrivita de rosu, nici prea inchis, nici prea deschis, este foarte important ca textura sa fie mata. Machiajul mat este preferat de make-up artisti, si este mai considerat mai elegant decat cel sidefat.

Indrazneste si adopta acest stil !







Multumim Alinei Nicodim pentru fotografii.

5 comentarii:

  1. Alina, esti superba!!! Te prinde foarte look-ul asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ok...m-as bucura sa-mi reuseasca un comentariu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina Nicodim nu cred ca ar avea vreodata nevoie de machiajul marylin maonroe...Alina Nicodim ,ca sa fie o femeie foarte frumoasa si ,de ce sa nu o spunem,o femeie foarte sexy,nu are nevoie decat de prezenta ei...Alina Nicodim este o femeie atat de superba si atat de minunata ,incat oricand poate aduna ,la un loc,toate superlativele inventate pentru a defini o frumusete...Alina Nicodim este o blonda atat de splendida ,incat oricand si oriunde poate "ucide" orice forma de barbat...Pentru aceasta ,pe Alina Nicodim,O RESPECT si O VISEZ...-Liviu din Onesti-

    RăspundețiȘtergere
  4. la cum arata ,s-ar putea sa primeasca mesaje de cerere in casatorie.pe deasupra e simpatica cand greseste.

    RăspundețiȘtergere
  5. poate ma allapteaza,gagica////

    RăspundețiȘtergere